Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 4. svibnja 2023.

Među brojnima okupljenima na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Klanjca bio je i župan Krapinsko-zagorske županije, koji je svojim sugrađankama i sugrađanima na čestitao Dan Grada i blagdan njegovog zaštitnika sv. Florijana te istaknuo da je Klanjec uvijek bio ugodno mjesto.

Na početku svečanosti prikazan je kratak film o najvažnijim projektima i aktivnostima u Gradu Klanjcu, dok je o planovima za naredno razdoblje detaljnije govorio gradonačelnik Zlatko Brlek. Sjednicu je otvorila predsjednica Gradskog vijeća Grada Klanjca Mirjana Smičić Slovenec, koja je zajedno sa gradonačelnikom Zlatkom Brlekom dobitnicima i uručila ovogodišnja gradska priznanja. Zahvalnice su dodijeljene Karli Bartolović, Miri Petek, Petri Petek, Mariji Prekratić i Mirjani Štih. Povelja Grada Klanjca uručena je marini Krpan Smiljanec te Biserki Kušanić i Stteli Mlinarić. Ivica Hrbud i Dejan Slovenec dobitnici su Plakete Grada Klanjca. Okupljenima se u ime svih dobitnika obratio Ivica Hrbud.

Okupljene je pozdravio i predsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Hrvatskog sabora Siniša Hajdaš Dončić te u ime okupljenih čelnika jedinica lokalne samouprave gradonačelnik Grada Pregrade Marko Vešligaj,

Na sjednici su bili i zamjenica župana Jasna Petek, načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske Zvonimir Petrović te brojni gradonačelnici i načelnici s područja Krapinsko-zagorske županije.

U popratnom programu nastupila je Klapa BRV.

Župan Željko Kolar je, prije svečane sjednice, zajedno sa svojim gradonačelnikom Zlatkom Brlekom, predsjednicom Gradskog vijeća Mirjanom Smičić Slovenec  te njezinim zamjenicima Tonijem Bogovićem i Karlom Drčićem položio vijenac i zapalio svijeće kod središnjeg križa na gradskom groblju, 

 


Fotogalerija