Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 26. travnja 2015.

U sklopu proslave održana je svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj su prisutne pozdravili predsjednik Općinskog vijeća Miljenko Ljubić i načelnik Zvonko Škreblin koji je potom iznio aktivnosti Općine u protekloj godini.

Predsjednica Županijske skupštine je stanovnicima Desinića čestitala Dan Općine, Župe i škole i istaknula da je Desinić jedan od primjera zašto su nam potrebne naše male općine. On je jedan od kamenčića koji čini uspješan okvir mozaika Krapinsko-zagorske županije.

Zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek je  svom pozdravnom govoru napomenuo da, bez obzira na stranačke boje, Općina i Županija kvalitetno surađuju što zapravo predstavlja ogledni primjer rada na zajedničkom boljitku.

Sjednica je održana u rustikalnoj dvorani Dvora Veliki Tabor, a prethodio joj je nastup desinićkih udruga  Desinićka kubura, Limene glazbe Karlo Lugarić i Desinićkih mažoretkinja.

Svečanost su svojim dolaskom uveličali i i saborski zastupnik Zvonko Milas. potpredsjednik Županijske skupštine Žarko Tušek, gradonačelnik češkog grada Holešova Rudolf Seifert i drugi ugledni gosti i uzvanici.

 


Fotogalerija