Zagorje
Bajka na dlanu

Obilježen Dan općine Kraljevec na Sutli

Datum objave: 9. lipnja 2023.

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općine Kraljevec na Sutli u srijedu, 7. lipnja 2023. obilježen je Dan općine.

Dan općine Kraljevec na Sutli svima okupljenima na svečanoj sjednici čestitao je župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

“Nakon što je Blanka preuzela upravljanje općinom, ciljevi i ambicije postali su puno veći. Načelnica ima znanje, volju, energiju i viziju za razvoj općine te pozivam sve stanovnike Kraljevca na Sutli, vijećnice i vijećnike da joj budu vjetar u leđa. Ako će to biti tako, onda će rezultati, a samim time i zadovoljstvo ljudi, biti još puno veći”, rekao je župan Kolar te dodao da će KZŽ uvijek biti podrška.

Načelnica Kraljevca na Sutli Blanka Stipčić Berić osvrnula se na općinske projekte koji su u fazi realizacije te one planirane za naredno razdoblje, dok je predsjednik Vijeća Jambrešić naveo već poduzete aktivnosti i realizirane projekte.

Svečana sjednica bila je prigoda za dodjelju ovogodišnjih općinskih priznanja zaslužnim pojedincima. Tako su zlatnu plaketu Općine Kraljevec na Sutli primili DVD Gornji Čemehovec te Ivica Slavec, dok su zahvalnice dodijeljene Mariju Čuku, Igoru Kralju, Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko-zagorske županije, Matiji Vukoviću, Heleni Kralj i Sari Jurač.

U ime okupljenih gradonačelnika i načelnika prisutne je pozdravila načelnica Općine Zagorska Sela Ksenija Krivec Jurak, dok je u ime dobitnika priznanja zahvalio Mario Čuk.

U popratnom programu nastupio je Puhački orkestar Lira.


Fotogalerija