Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 4. prosinca 2023.

Zamjenica župana Jasna Petek prisustvovala je u ponedjeljak, 4. prosinca 2023., svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Novi Golubovec, održanoj povodom Dana općine i blagdana sv. Barbare, zaštitnice općine.

U svom obraćanju, zamjenica župana Jasna Petek istaknula je kako je Krapinsko-zagorska županija uvijek podrška svim zagorskim općinama i gradovima pa tako i Novom Golubovcu. “Iako ste mali tim, uspijevate napraviti i obaviti sve što treba. Također, vidi se da brinete o svim dobnim skupinama i nastojite podjednako rasporediti sve ono što možete dati u okviru svojih mogućnosti da svaki mještanin ili mještanka u Novom Golubovcu živi kvalitetnije i bolje. Čestitam vam Dan općine i veselimo se vašim uspjesima i vašim budućim projektima”, poručila je zamjenica župana Jasna Petek.

Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Mladen Kos, a osvrt na proteklu godinu dao je načelnik Boris Tušek,  zadovoljan realiziranim projektima usprkos jednom od najmanjih proračuna koji neka općina ima u Krapinsko – zagorskoj županiji.

Okupljenima su se obratili i izaslanik predsjednika Sabora Republike Hrvatske, saborski zastupnik Žarko Tušek i počasni građanin Novog Golubovca Ivan Jarnjak, dok se u ime svih prisutnih gradonačelnika i načelnika obratila načelnica Općine Lobor Ljubica Jembrih.

 


Fotogalerija