Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 5. lipnja 2017.

Zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek čestitao je 175. godišnjicu školstva u Belcu „Čestitam Vam na ovako dugoj tradiciji kojom se svi ponosite, a osobito ističem učitelje koji su kroz sve ove godine ovdje radili s djecom te im posebno zahvaljujem na svemu što su činili kako bi i djeca i škola napredovali“, rekao je zamjenik župana za gospodarstvu te, uz naglašavanje važnosti odgoja i obrazovanja za razvoj gospodarstva, ravnateljici OŠ Belec Verici Havoić uručio prigodnu zahvalnicu Krapinsko-zagorske županije. Zamjenik župana je čestitao i brojnim učiteljima i drugim djelatnicima škole u Belcu kojima su na svečanosti uručena priznanja za dugogodišnji rad u ovoj školi.

Posjetitelji svečanosti mogli su razgledati i prigodnu izložbu o povijesti školstva u Belcu koja je postavljena povodom završnice projekta Pouna smieha od negda tu je bila. Škola se dodjelom zahvalnica zahvalila i i brojnim sponzorima koji im na različite načine pomažu tijekom cijele godine.

Ovu veliku obljetnicu čestitala je i gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan Pentek koja je istaknula kako će se Grad nastaviti truditi da i dalje pomaže i školi u Belci i cijelom mjestu.


Fotogalerija