Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 11. rujna 2017.

Igralište je simboličnim udarcem lopte s centra igrališta otvorio župan Željko Kolar koji je pozdravljajući okupljene učenike i djelatnike PŠ Novi Golubovec istaknuo: “Investicijom od 80.000 kuna stvorili smo uvjete za normalno održavanje nastave na vanjskom igralištu. Krapinsko-zagorska županija konstantno ulaže u  poboljšanje uvjeta u školstvu, a u sljedeće dvije godine obnovit ćemo sva vanjska školska igrališta, naravno tamo gdje je to potrebno” – rekao je župan Kolar koji je đake u Novom Golubovcu razveselio i najavom obnove tamošnjeg školskog košarkaškog igrališta.

Ravnatelj OŠ Mihovljan Alen Vokas istaknuo je važnost obnovljenog igrališta za cijelu PŠ Novi Golubovec. “Cilj nam je da našim učenicima pružimo što bolje uvjete. Igralište je dotrajalo te je bilo neophodno da se obnovi” – kazao je ravnatelj Vokas te zahvalio Krapinsko-zagorskoj županiji na osiguranim sredstvima za obnovu. Na otvaranju igrališta bio je i načelnik Novog Golubovca Boris Tušek koji je istaknuo da će obnovljeno igralište koristiti ne samo djeci, već i ostalim građanima ove općine.

 

Učenici PŠ Novi Golubovec su igralište, odmah nakon otvorenja, nastavili koristiti u sklopu obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana.


Fotogalerija