Zagorje
Bajka na dlanu

Od 13 najboljih menadžera u 2015. godini, 4 su iz Krapinsko-zagorske županije

Datum objave: 30. studenoga 2015.

Ove godine dodijeljeno je ukupno 13 nagrada u 9 kategorija, od čega su čak četiri otišle na područje Krapinsko-zagorske županije. Nagrada za životno djelo uručena je Ivici Cerovečkom iz krapinske Kotke, koji je tijekom govora istaknuo: „Tekstilna industrija specifična je djelatnost, nijedna tehnika i tehnologija nije napravila robota koji može sašiti dobro muško odijelo. Kažu da odijelo ne čini čovjeka, ali pravo muško odijelo sigurno čini čovjeka koji ga nosi gospodinom“, poručio je Cerovečki.

 

Najbolji menadžer u kategoriji srednjih poduzeća je Anđelko Švaljek, direktor Regeneracije iz Zaboka. Švaljek je istaknuo kako kazao su u Regeneraciji proveli sanaciju, restrukturiranje i privatizaciju te da danas izvoze 90 posto proizvodnje. Za najboljeg mladog menadžera izabran je Stjepan Mihalić mlađi iz krapinske tvrtke Limovi i konstrukcije, kojem je nagradu uručio prošlogodišnji lauerat, Matija Hršak također iz krapinske tvrtke M.I. Hršak.  Direktor Gotra logistike iz Druškovca Humskog Gordan Javorić  proglašen je menadžerom godine u kategoriji  malih poduzeća.

 

Nagrada Menadžer godine dodjeljuje se od 1992. godine te su ju dosad dobila 204 gospodarstvenika. Svake godine dodjeljuju se tri ravnopravne nagrade za menadžera godine u kategoriji velikih, srednjih i malih trgovačkih društava. Dodjeljuje se i Nagrada za životno djelo, za Menadžera godine u kategoriji poslovnih poduzeća/ustanova u javnom sektoru, Nagrada “Anton Cerin – Nino” za najuspješnijeg mladog menadžera (do 35 godine starosti), Povelja za izuzetne poslovne rezultate namijenjena menadžeru inozemnog poduzeća u Hrvatskoj, Priznanje najuspješnijem poduzetniku godine i Priznanje za najbolje vođeni projekt.

 

Tim povodom, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar uputio je čestitku laureatima iz Zagorja:

„Priznanja koja su vam dodijeljena rezultat su vaših uspješnih poslovnih ideja i rješenja te predanog rada kroz minule godine, tijekom kojih ste se dokazali kao osobe koje imaju upravljačke sposobnosti. Nagrade koje ste osvojili ujedno su i dokaz vrijednosti vaših tvrtki i radnika koji u njima rade, na ponos Krapinsko-zagorske županije. Želimo Vam puno budućih uspjeha, zdravlja i osobnog zadovoljstva“. 


Fotogalerija