Zagorje
Bajka na dlanu

Odbor za gospodarstvo jednoglasno podržao Plan razvoja Krapinsko-zagorske županije

Datum objave: 13. prosinca 2021.

Na Dnevnom redu 3. sjednice Odbora za gospodarstvo Županijske skupštine bili su Prijedlog Plana razvoja Krapinsko – zagorske županije za razdoblje 2021.- 2027. godine te  Prijedlog plana rada Županijske skupštine za 2022. godine. Prijedlog Plana razvoja je članovima Odbora prezentirala ravnateljica Zagorske razvojne agencije Karolina Barilar te je Odbor, nakon provedene rasprave u kojoj je sudjelovao i župan Željko Kolar, jednoglasno podržao predloženi Plan razvoja.

Više o Planu razvoja Krapinsko-zagorske županije pronađite ovdje: https://kzz.hr/plan-razvoja-kzz-do-2027-pozitivno-misljenje-partnerskog-vijeca-2021 ili u dostupnim materijalima sa sjednice Odbora za gospodarstvo:  https://www.kzz.hr/sadrzaj/sjednice-skupstine/sjednica-skupstine-2021-5/KZZ_Sjednica_odbora_za_gospodarstvo_3.pdf

Članovi Odbora također su jednoglasno podržali i Prijedlog Plana rada Županijske skupštine za 2022. godinu, koji je prezentirala pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine Ljiljana Malogorski.

Sjednicu Odbora za gospodarstvo vodio je predsjednik Odbora Miljenko Šoštarić, dok su na sjednici sudjelovali i članovi Odbora Vladimir Pleško, Kristijan Sojč, Mario Lipnjak, Ivan Šantek i Stjepan Muhek. Sjednica je održana ususret 5. sjednici Županijske skupštine, koja će biti održana 16. prosinca 2021. godine.