Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 22. kolovoza 2023.

U utorak, 22. kolovoza 2023. u Poduzetničkom inkubatoru u Krapini održan je redovni kolegij župana Krapinsko-zagorske županije na kojem su, uz župana Željka Kolara i zamjenicu župana Jasnu Petek, sudjelovali čelnici i čelnice županijskih upravnih odjela, ustanova i trgovačkih društava.

Osim o redovnim aktivnostima, na kolegiju je bilo riječi o sljedećoj sjednici Županijske skupštine koja će se održati krajem rujna, a na kojoj će se naći prijedlog Izmjena i dopuna županijskog proračuna za 2023. godinu. Također je najavljen kolegij župana s gradonačelnicima i načelnicima zadnjeg dana kolovoza.

Župan je prisutne informirao o održavanju manifestacije “100% zagorsko” u Rijeci, koja će se odvijati od 25. do 26. kolovoza, u ujedno je najavio održavanje iste manifestacije u Zagrebu, i to 15. i 16. rujna. Istaknuto je kako nas u rujnu također očekuje Zagorski gospodarski zbor u Krapini, u sklopu Tjedna kajkavske kulture, a najavljeno je i da će Krapinsko-zagorska županija 20. rujna biti domaćin sjednice Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija.


Fotogalerija