Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 18. rujna 2014.

Osim prigodnih poklona, župan Željko Kolar ovom mladom hrvatskom triatlonskom reprezentativcu uručio je i novčanu nagradu u iznosu od 3 tisuće kuna, te mu je poželio puno uspjeha u daljnjoj sportskoj karijeri: „Osvojiti prvo mjesto na državnom natjecanju, i to sa velikom prednošću u odnosu na ostale natjecatelje, nije mala stvar. Matija je izvanredan mladi sportaš koji ima priliku plasirati se i na Ljetne olimpijske igre u Rio de Janeieru. Ako to uspije, to će biti veliki uspjeh, na kojeg ćemo svi mi u Zagorju biti jako ponosni.

Ovom prilikom apeliram na zagorske gospodarstvenike koji to mogu da se uključe i zajedno sa nama omoguće Matiji da može normalno trenirati, odnosno da ima iste uvjete kao triatlonski reprezentativci iz drugih zemalja“.

Matija Lukina nakon prijema je istaknuo da ga je gesta Krapinsko-zagorske županije dirnula, te da mu je to dalo dodatnu motivaciju da se još više trudi i postiže još bolje rezultate.

Prva prilika za to bit će u nedjelju, 21. rujna u Bugarskoj, kad će sa hrvatskom triatlonskom reprezentacijom natupiti na Balkanskom prvenstvu

Na prijemu u Krapini su bili i zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek, načelnik općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu Ivan Lamot.


Fotogalerija