Zagorje
Bajka na dlanu

Održan sastanak na temu projekta spajanja gospodarskih zona Velikog Trgovišća i Zaboka

Datum objave: 20. lipnja 2023.

Župan Željko Kolar sastao se u utorak, 20. lipnja 2023. u Velikom Trgovišću s načelnikom Općine Robertom Grebličkim i gradonačelnikom Grada Zaboka Ivanom Hanžekom, kako bi razgovarali o strateškom projektu spajanja dviju gospodarskih zona u ovim dvjema jedinicama lokalne samouprave s ciljem privlačenja investicija.

Sastanku su također prisustvovali pročelnica županijskog Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu Sanja Mihovilić, ravnatelj Županijske uprave za ceste Stjepan Sirovec, voditelj Odjela za građenje i izvanredno održavanje županijskih i lokalnih cesta Krunoslav Krklec i v.d. voditelja Vodnogospodarske ispostave za mali sliv „Krapina-Sutla“ Zlatko Novak.

Nakon obilaska lokacije u gospodarskoj zoni u Velikom Trgovišću, održan je sastanak u prostorijama Općine na kojem je dogovoreno kako se kreće u zajedničko planiranje investicije, koje za početak uključuje izradu projektne dokumentacije, a potom i prijavu na natječaj i realizaciju projekta.


Fotogalerija