Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 25. kolovoza 2023.

Na 3. sjednici Savjeta za umirovljenike i osobe treće životne dobi, održanoj dana 24. kolovoza 2023. godine, raspravljalo se o aktivnostima koje će Savjet za umirovljenike i osobe treće životne dobi provesti povodom obilježavanja nadolazećeg Međunarodnog dana starijih osoba 2. listopada. Međunarodni dan starijih osoba obilježit će se diljem Krapinsko-zagorske županije, raznim predavanjima i druženjima. Također, Savjet će obilježiti i Svjetski dan dijabetesa 14. studenog.

Savjet je donio Prijedlog Odluke o izboru prijava za financiranje u sklopu Javnog poziva za udruge u području skrbi za umirovljenike i starije osobe u Krapinsko-zagorskoj županiji za 2023. godinu. Javnom pozivu udovoljilo je 10 prijava Udruga umirovljenika s područja Krapinsko-zagorske županije, a isti ostaje otvoren za podnošenje prijava do 30. rujna 2023. godine.

Sjednicu je vodila predsjednica Savjeta Đurđa Mohač, a na njoj su sudjelovale i zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek te pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu politiku, branitelje, civilno društvo i mlade Martina Gregurović Šanjug.


Fotogalerija