Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 30. listopada 2023.

U gradskoj vijećnici Grada Krapine u ponedjeljak 30. listopada 2023. održana je sjednica Izvršnog odbora Društva za kajkavsko kulturno stvaralaštvo.

Sjednici su prisustvovali župan Željko Kolar, gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, predsjednik Društva Damira Novina, dopredsjednik Društva Drago Gradečak i tajnik Radovan Novina, a na dnevnom redu našlo se izvješće o troškovima Tjedna kajkavske kulture i Festivala kajkavskih popevki Krapina 2023. te priprema za sazivanje izborne Skupštine Društva za kajkavsko kulturno stvaralaštvo Krapina.

Župan Željko Kolar čestitao je svima uključenima u organizaciju ovogodišnjeg programa. “Komentari posjetitelja su vrlo pozitivni, a cijeli Tjedan kajkavske kulture bio je prepun događanja. Napravljen je iskorak i zabavnom dijelu programa s popularnim koncertima koji su privukli publiku, a poslužilo nas je i dobro vrijeme tako da možemo biti zadovoljni”, rekao je župan Kolar te najavio i sastanak organizatora Zagorskog gospodarskog zbora kako bi se napravila analiza ovogodišnjeg gospodarskog sajma koji je održan u sklopu Tjedna kajkavske kulture.