Zagorje
Bajka na dlanu

Održana Skupština UDiVDR Bedekovčina

Datum objave: 13. travnja 2019.

Na sjednici je bio zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek, koji je članovima Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina čestitao na brojnim provedenim aktivnostima te poželio nastavak uspješnog rada i u budućnosti. „Sve braniteljske udruge u Krapinsko-zagorskoj županiji imaju svog partnera“ – istaknuo je zamjenik župana te podsjetio da su trenutno u postupku ocjenjivanja prijave pristigle na županijski natječaj za prijavu programa i projekata usmjerenih očuvanju digniteta i promicanju istine o Domovinskom ratu, psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja na području Krapinsko-zagorske županije.

Izvješća o radu u prošloj godini te plan rada za naredno razdoblje iznijelo je vodstvo Udruge, na čelu sa predsjednikom Stjepanom Sovecom.

Okupljene su pozdravili i zamjenik načelnika Bedekovčine Janko Buzjak te brojni okupljeni predstavnici braniteljskih i drugih udruga s područja Krapinsko-zagorske, Vukovarsko-srijemske i Zagrebačke županije.

 

 


Fotogalerija