Zagorje
Bajka na dlanu

Održana Skupština Udruge invalida Donja Stubica

Datum objave: 7. ožujka 2020.

Skupštini su prisustvovale i predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki te zamjenica župana Jasna Petek.  „Ovo je udruga koja traje od 1975. godine. Izrazito su projektno orijentirani, trude se i što je najvažnije – brinu o svojim članicama i članovima. Čestitam na vrijednom, marljivom i savjesnom radu te se veslim da ćemo se i ove godine susresti u Mariji Bistrici na 29. Susretu i hodočašću osoba s invalidietom Majci Božjoj Bistričkoj“ – kazala je predsjednica Županijske skupštine Vlaste Hubicki, dok je zamjenica župana Jasna Petek naglasila kako su osobe s invaliditetom vrijedni suradnici Krapinsko-zagorske županije u aktivnostima koje izlaze iz djelokruga rada kojim se uglavnom bave: “Surađuju u raznim povjerenstvima, stručnim timovima, vrlo su snažni suradnici u izradi naših strateških dokumenata“ – rekla je zamjenica župana za društvene djelatnosti.

Udruga invalida Donja Stubica osnovana je 1975. godine. Danas okuplja gotovo 700 članova. Na skupštini su usvojena izvješća o radu i financijskom poslovanju za prošlo godinu te plan rada i financijski plan za naredno razdoblje.

Okupljene je pozdravio i načelnik Općine Stubičke Toplice Josip Beljak, predsjednik Udruge invalida Donja Stubica Stjepan Ključarićek te predstavnici prijateljskih udruga iz Krapinsko-zagorske županije, drugih krajeva Hrvatske te iz Slovenije.


Fotogalerija