Zagorje
Bajka na dlanu

Održana Svečana sjednica Općine Hum na Sutli

Datum objave: 28. travnja 2014.

Svečanoj sjednici prisustvovali su zamjenica ministra poljoprivrede Snježana Španjol, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar sa zamjenicom, župan Općine Rogatec Martin Mikulić, gradonačelnik grada Buzeta te mnogi drugi uvaženi gosti.

 Svečanu sjednicu pratio je bogat kulturno-umjetnički program, a ujedno je i podjeljena Plaketa Općine Hum na Sutli za osobit doprinos razvoju gospodarstva i unapređenje djelatnosti značajnih za Općinu, direktoru poduzeća Stražaplastika d.d., Josipu Grilecu.Nagradu Općine Hum na Sutli za osobite zasluge u razvoju društvenih odnosa i unapređenje djelatnosti od posebnog značaja za općinu dobile su ravnateljica Dječjeg vrtića „Balončica“ Mira Klasić i časna sestra iz Poredja Anica Galić.

 Načelnik Općine, Zvonko Jutriša u svom je pozdravnom govoru upoznao s gospodarskkim i društveno socijalnim uvjetima života i rada u Općini Hum na Sutli. Posebno je istaknuo koridor rijeke Sutle, takozvanu industrijsku zonu, u kojoj su se smjestila mnoga poduzeća koja pružaju uvjete za kvalitetan i uspješan razvoj općine i postižu vrlo visoke i zapažene rezultate u gospodarstvu na području Republike Hrvatske. Također je naglasio da je Općina Hum na Sutli u protekloj godini realizirala i pripremila za realizaciju mnoge projekte, od kojih je izdvojio preuređenje i dogradnju dječjeg vrtića Balončica te uređenje cestovne infrastrukture.

Prisutnima su se obratili u ime gradova i općina,  gradonačelnik grada Pregrade Marko Vešligaj i u ime Krapinsko-zagorske županije, župan Željko Kolar koji je istaknuo da mu je uvijek zadovoljstvo doći u Hum na Sutli te je pohvalio  gospodarski razvitak ove općine i naglasio da ima više Humova na Sutli, ne samo u Krapinsko-zagorskoj županiji već na području Republike Hrvatske gospodarska situacija bi nam se uvelike poboljšala. Župan je iskoristio situaciju kako bi čestitao na uspješnom radu svim gospodarstvenicima na području Općine Hum na Sutli te im zahvalio za svako sačuvano i novootvoreno radno mjesto u ova krizna vremena.

 


Fotogalerija