Zagorje
Bajka na dlanu

Osigurano 10.620 eura za financiranje javnih potreba u tehničkoj kulturi

Datum objave: 4. veljače 2024.

Zamjenica župana Jasna Petek i predsjednik Zajednice tehničke kulture Krapinsko-zagorske županije Dragan Bakliža potpisali su u petak 2. veljače 2024. Ugovor o izravnoj dodjeli financijskih sredstava za financiranje programa javnih potreba u tehničkoj kulturi Krapinsko-zagorske županije u ovoj godini vrijedan 10.620 eura.

Zamjenica župana Jasna Petek istaknula je kako Krapinsko-zagorska županija kontinuirano podržava rad i aktivnosti Zajednice tehničke kulture. “Osiguravanjem sredstava za projekte, radionice i obrazovne programe, želimo potaknuti razvoj Zajednice tehničke kulture, pružiti prilike za učenje i razvoj vještina te potaknuti suradnju među članovima zajednice”, poručila je zamjenica župana Jasna Petek.

Predsjednik Zajednice tehničke kulture KZŽ Dragan Bakliža zahvalio je na dodijeljenim sredstvima, kojima će se financirati djelatnosti Programa javnih potreba u tehničkoj kulturi. “Ovim putem pozivam ostale udruge s područja županije koje su ustrojene i registrirane u skladu sa Zakonom o udrugama i Zakonom o tehničkoj kulturi da se učlane u Zajednicu i svojom aktivnošću doprinesu u daljnjem radu”, rekao je predsjednik Bakliža.

 

 

 


Fotogalerija