Zagorje
Bajka na dlanu

Otvoren Bellevue – obogaćena gastronomska ponuda u K. Toplicama i KZŽ

Datum objave: 30. travnja 2023.

Na otvorenju je bila i zamjenica župana Jasna Petek, koja je istaknula  koja je čestitala vlasnici Kseniji Palić te naglasila kako svako obogaćivanje ponude u Krapinskim Toplicama pridonosi razvoju čitavog zagorskog turizma. „Kao Topličanka jako sam vesela što je ponovno, na početku ili na kraju naše Aleje, kako god uzmemo, ponovno otvoren Restoran Bellevue koji ima dugu tradiciju i povijest. Stariji stanovnici Toplica sigurno se sjećaju odličnih plesnjaka i odlične zabave koji su se ovdje događali i ja se iskreno nadam da će ovaj restoran poslovati uspješno na veselje svih“ – poručila je zamjenica Petek.

„Velika vrijednost današnjeg otvorenja Restorana Bellevue leži i u činjenici da će se Krapinske Toplice dodatno istaknuti i na gastronomskoj karti Hrvatskog zagorja, ali i da će naše lokalno stanovništvo dobiti jednu novu ponudu. Prije svega gastronomsku, ali isto tako i društvenu ponudu, jedno novo mjesto za zajednička druženja“ – rekla je ovom prilikom načelnica Krapinskih Toplica Gordana Jureković.

„Puna sam dojmova, sretna sam i drago mi je da se ljudima sviđa. Bilo je velikih očekivanja koja smo ispunili. Stalo nam je da naši mještani i gosti budu zadovoljni jer su jedva čekali da se ovako nešto dogodi. Napravili smo dobrodošlicu, ponudili smo domaća vina i aperitive, a najbitnije i naše zalogaje, ono što će biti na našem meniju. Restoran ima i kumu, to je gospođa Katarina Kušer, moja prijateljica s kojom smo došli do nekih ideja. Ona je bila velika podrška i cijela njena obitelj. Neumorno su nam pomagali“ – rekla je tijekom otvorenja vlasnica restorana Ksenija Palić.

Na otvorenju je istaknuto kako će se ponuda restorana temeljiti na tradicionalnim zagorskim jelima, uz moderan i atraktivan štih.