Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 10. siječnja 2022.

 

„Drage učenice i učenici, drage učiteljice i učitelji, dragi roditelji te svi djelatnici u obrazovnom sustavu, koristim priliku da na početku drugog polugodišta svima uputim jedno veliko hvala na dosadašnjem trudu i predanosti u ovoj školskoj godini, koja je baš kao i prethodna, opterećena epidemijom COVID-19.

 

Povratkom u školske klupe ponovno počinje radost učenja i usvajanje novih znanja. Nažalost, susreti i druženja u nastavku školske godine bit će drukčiji od onih kakve smo priželjkivali, s obzirom na propisane epidemiološke mjere – uz naglasak na nošenje maske i održavanje fizičke distance. Drage učenice i učenici, vjerujemo kako će vam unatoč tome učenje i igra u školi te nastava s najdražom učiteljicom i najdražim učiteljem biti draži od nastave na daljinu.

 

Na samom kraju, uputio bih apel da se svi zajedno nastavimo pridržavati propisanih epidemioloških mjera, budimo i dalje odgovorni! Neka vam je svima sretan i radostan početak drugog polugodišta, u kojem vam želimo još više uspjeha i lijepih školskih trenutaka, unatoč pandemiji koja još uvijek traje!

 

 

ŽUPAN

Željko Kolar