Zagorje
Bajka na dlanu

Planska Skupština zagorskih vatrogasaca

Datum objave: 28. studenoga 2016.

Zamjenik župana Anđelko FerekJambrek pohvalio je rad zagorskih vatrogasaca i županijske vatrogasne zajednice zbog čega je Krapinsko-zagorska županija i povećala financiranje vatrogastva za 200.000 kuna. Skupština je prihvatila  II. izmjena financijskog plana za 2016. godinu., kao  i Plan rada te Financijski plan za 2017. godinu koje su obrazložili koje  predsjednik VZ KZŽ Ivica Glas zajedno sa zapovjednikom Marijanom Lovrenčićem i tajnikom Rajkom Jutrišom.

Financijski plan za 2017. iznosi 1.095.100,00 kuna na prihodovnoj strani i 1.060.330,00 kn na rashodovnoj strani, a razlika je posljedica viška prihoda tekuće godine od 34.770,00. U planu rada pak planirane su brojne aktivnosti u 2017. godini podijeljene na cjeline: Stručna služba, upravljanje, administracija, poslovni prostor; Aktivnosti na unapređenju zaštite od požara i vatrogastva; Osposobljavanja i usavršavanja, vježbe i natjecanja; Skrb o pomlađivanju i rad s mladima te Promidžba, informiranje i manifestacije.

Na samom početku sjednice prisutne vatrogasce pozdravio je i načelnik Marije Bistrice Josip Milički te predsjednik DVD-a Tugonica-Podgrađe  Stjepan Skuliber.

VIše o radu Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije saznajte na www.vzkzz.hr

 


Fotogalerija