Zagorje
Bajka na dlanu

„pogledAJ u moj svijet“ – Otvorena izložba polaznika COO Krapinske Toplice

Datum objave: 28. veljače 2023.

Izložba likovnih radova „pogledAJ u moj svijet“  prva je javna  izložba učenika Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice. Nastala je u suradnji s Gradskom galerijom Zabok  i Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok. Publici su se svojim likovnim radovima predstavili polaznici predškolskog programa, učenici razredne i predmetne nastave te učenici odgojno-obrazovnih skupina Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice. Koristeći različite likovne tehnike  i materijale (papir, karton, gips, glina) u svojim su  radovima otvorili vrata osjećajima, mašti, željama.

Otvorenje izložbe je održano u sklopu obilježavanja Dana Centra za odgoj i obrazovanje  Krapinske Toplice te Nacionalnog dan edukacijskih rehabilitatora. Njezina namjera je potaknuti komunikaciju kroz likovna djela učenika sa širom društvenom zajednicom.

Među brojnima okupljenima na otvorenju izložbe bili su zamjenica župana Jasna Petek, gradonačelnik Grada Zaboka Ivan Hanžel, ravnatelj Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice Antun Zupanc i ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Zabok Branko Piljek.

Izložba se može razgledati do 3. ožujka 2023. godine.


Fotogalerija