Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 3. veljače 2020.

50. Cup Stubica otvorila je zamjenica župana Jasna Petek, koja je tom prilikom istaknula: „Ovo je najstarije stolnotenisko natjecanje u županiji i drugo najstarije u Hrvatskoj, što svjedoči o velikom entuzijazmu, upornosti te znanju svih koji svih ovih godina rade i pomažu ovaj cup. Svi ovi mladi natjecatelji od predškolske dobi prakticiraju sport i uče zdravo živjeti,  što je izuzetno važno kao najbolji način prevencije od svih bolesti i zlouporabe opojnih droga“  – istaknula je zamjenica župana za društvene djelatnosti te dodala kako Županija intenzivno ulaže u sportsku infrastrukturu te je tako prošle godine završena gradnja jedne sportske dvorane, jedna je pred završetkom gradnje, jedna se gradi te se još četiri pripremaju.

Okupljene su pozdravili i gradonačelnik Donje Stubice Nikola Gospočić te predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zlatko Pospiš, koji se prisjetio kako je upravo u Donjoj Stubici osvojio prvi pehar u svojo bogatoj karijeri te istaknuo kako je stolni tenis drugi sport po brojnosti igrača u čitavom svijetu i kako je prva hrvatska ekipa koja se plasirala na Olimpijske igre u Tokiju upravo muška stolnoteniska reprezentacija.

Predsjednik Stolnoteniskog kluba Stubica Ratko Landripet zahvalio je svima na dolasku na 49. Cup Stubica, koji  se od prošle godine izdanja naziva Memorijal Drage Čordaša. Župan Željko Kolar je Stolnoteniskom klubu Stubica, povodom održavanja 50. Cupa Stubica, a za doprinos razvoju stolnoteniskog sporta na području Donje Stubice i čitave Krapinsko-zagorske županije, dodijelio zahvalnicu, koju je predsjedniku kluba Ratku Landripetu uručila zamjenica župana Jasna Petek. Predsjednik Landripet zahvalio je svima na potporu i dolasku na 50. Cup Stubica, koji se od prošle godine naziva Memorijal Drage Čordaša.

 


Fotogalerija