Zagorje
Bajka na dlanu

Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije

Datum objave: 17. studenoga 2015.

 

Poslovni uzlet Krapinsko zagorske županije

27. studeni 2015. 

Srednja škola Zlatar, Braće Radića 10, Zlatar

 

 

Poštovani poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani,

 

Poslovni dnevnik i Krapinsko-zagorska županija Vas pozivaju na besplatne edukacije – Poslovni uzlet Krapinsko zagorske županije koje će se održati 27. studenog 2015. u Srednjoj školi Zlatar (Braće Radića 10, Zlatar).

 

Na edukacijama možete saznati važne informacije vezane za EU fondove za ruralni  i regionalni razvoj i sve o poslovnom planiranju kao ključnoj fazi uspješnog poslovanja.  Također možete naučiti kako napisati kreditni zahtjev koji će bankama biti neodoljiv, saznati načine kako kreditirati vaše gospodarstvo te kako poboljšati likvidnost.

 

Edukacije o oglašavanju putem Facebooka i Googla naučit će vas osnove digitalnog marketinga te kako se povoljno oglašavati, a na predavanju o Cloud uslugama naučite uspješno poslovati i kada niste u uredu.

 

Pozivamo Vas da čim prije pregledate raspored edukacija i osigurate svoje mjesto na predavanjima koje vam mogu pomoći u poslovanju.

 

Ako želite pomoći svojim kolegama, poznanicima, poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ima svog kraja, proslijedite im ovu informaciju kako bi se mogli prijaviti i besplatno sudjelovati na edukacijama.

 

Zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti prijavu ovdje kako biste rezervirali svoje mjesto na edukacijama.