Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 29. rujna 2017.

19. listopada 2017.

Dom Kulture Zlatar Bistrica (Zagorska 3)

Riječ je o projektu Poslovnog dnevnika koji već četvrtu godinu zaredom promovira malo i srednje poduzetništvo u Hrvatskoj, u suradnji s partnerima te gradovima i županijama.

Ovim projektom želi se omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima s ciljem da postanu još uspješniji u svom poslovanju. Ovu se jesen stoga nova prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata, otvara za poduzetnike iz općine Zlatar Bistrica. Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Ovogodišnju manifestaciju otvorit će gospodin Mislav Šimatović, zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista, gospodin Žarko Miholić, načelnik općine Zlatar Bistrica te gospodin Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije. Nakon pozdravnih govora organizatora i domaćina slijedi panel diskusija Kako razvijati malo i srednje poduzetništvo u Zlatar Bistrici, a potom i trosatna radionica Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?. Radionicu će održati gđa Kristina Androlić, ekspertica za javnu nabavu te voditeljica za pripremu i provedbu EU projekata, iz tvrtke Androlić konzalting. Putem interaktivne radionice polaznici će imati priliku naučiti osnove i pravila EU fondova, o tome koji projekti se financiraju, koji su aktualni natječaji i kako uopće doći do bitnih informacija poput kakav je način prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi. Također, svi sudionici će imati priliku naučiti kako uspješno poslovati izvan ureda uz pomoć Cloud usluga, a edukaciju će održati Krešimir Jusup iz HT-a. 

Prijave su u tijeku i zaprimaju se do popunjenja kapaciteta.

Prijaviti se možete ovdje.

Više informacija dostupno je ovdje.