Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 10. siječnja 2014.

Dvodnevna radionica će se održati 13. i 14. siječnja s početkom u 14.00 sati u konferencijskoj dvorani općine Sveti Križ Začretje (dvorana u potkrovlju) u Svetom Križu Začretje.

Ulaskom u EU mala i srednja poduzeća dobila su priliku svoje poduzetničke ideje usmjerene na rast konkurentnosti, nove proizvode, proizvodne procese i usluge, energetsku učinkovitost sufinancirati iz EU fondova u puno većoj mjeri nego što je to bilo moguće do sada.

Poduzetnicima će kroz edukaciju biti predstavljen javni poziv Ministarstva poduzetništva i obrta na dostavu projektnih prijedloga „Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malih i srednjih poduzeća“. Ukupan iznos sredstava za financiranje ovog javnog poziva na dostavu projektnih prijava 255.714.160 kuna. Potpora po ovom javnom pozivu osigurat će se za dvije grupe projekata:

Grupa 1. Jačanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva i Grupa 2. jačanje konkurentnosti turizma.

Za obje grupe projekata osigurana je jednaka raspodjela sredstava.

Radionicu će provoditi gospođa Nikolina Letić, stručnjakinja za pripremu i evaluaciju projekata iz tvrtke Razbor d.o.o..

Za sudjelovanje na radionici potrebno se je prijaviti. Prijave za radionicu su moguće isključivo putem elektronskog obrasca na stranicama Zagorske razvojne agencije d.o.o. (http://www.zara.hr/hr/edukacije/on-line-prijava).

Očekujemo Vas sa zadovoljstvom!