Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 7. travnja 2015.

10. Sajam udruga organizira Mreža udruga Zagor, a ovogodišnji domaćin Sajma je Pregrada.info – udruga za informiranje iz Pregrade. Cilj Sajma udruga Krapinsko – zagorske županije je promocija rada aktivnih udruga koje djeluju u Krapinsko – zagorskoj županiji te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima. Sajam udruga namijenjen je svim udrugama i njihovim članovima/cama, te onima koji/e se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko – zagorskoj županiji.

 

10. Sajam će se održati u Pregradi, 30.05.2015. na trgu Gospe Kunagorske, s početkom u 10 sati. Predviđeno trajanje Sajma je do 14 sati. U slučaju kiše Sajam će biti održan u dvorani OŠ Janka Leskovara, Pregrada.

Uz neformalno druženje, za Sajam je pripremljen prigodan program koji uključuje glazbeni i kulturno-scenski nastup udruga. Za svaku je udrugu osiguran prostor štanda/stola te struja (prema potrebi) i osvježenje.

 

Za potrebe organizacije Sajma molimo vas da pri prijavi popunite sljedeće podatke:

NAZIV UDRUGE

KONTAKT OSOBA

KONTAKT BROJ

TREBATE LI STRUJU (DA ILI NE)

BROJ ČLANOVA/ICA KOJI DOLAZE

 

Pozivamo Vas da sudjelujete na Sajmu udruga i povežete se s drugim udrugama s područja županije! Molimo da potvrdite svoj dolazak na e-mail adresu: mreza@zagor.info ili info@pregrada.info. Za sve dodatne informacije slobodno nas nazovete: 098 197 9936 (Nikolina) ili 095 842 55 67 (Maja) najkasnije do 27.04.2015.

Nadamo se vašem odazivu kako bismo svi zajedno pokazali da je civilno društvo u našoj županiji vrlo aktivno!