Zagorje
Bajka na dlanu

Prijam župana Željka Kolara za zagorskog superstara Dinu Miklaužića

Datum objave: 27. prosinca 2023.

Župan Željko Kolar održao je u srijedu, 27. prosinca 2023. u Krapini prijam za zagorskog superstara – Dinu Miklaužića, kako bi mu čestitao na uspjehu u glazbenom showu Superstar, gdje je u finalu izborio drugo mjesto.

“Dino nije samo superfinalist, on je za nas pobjednik. U showu je prezentirao izuzetno glazbeno umijeće i on je gotov pjevač. To su priznali svi, i žiri i njegovi konkurenti, ali i svi oni koji su pratili čitav tijek showa. Naravno, Dino za nas nije nepoznanica, poznajemo ga dugi niz godina, znali smo koliko može i on je to pokazao”, rekao je župan Kolar te istaknuo je kako je s Dinom razgovarao o daljnjoj suradnji oko promocije Krapinsko-zagorske županije.

“Broj poziva i poruka koje su došle iz čitave Hrvatske, ali i dijaspore u samom finalu pokazuje koliko je Dino cijenjen i poznat. Stoga smo dogovorili nastavak suradnje kroz čitavu 2024. godinu na obostrano zadovoljstvo. Posebna čestitka i zahvala ide i Dininoj obitelji jer bez pune podrške obitelji ni u jednom poslu ne možete uspjeti”, naglasio je župan Kolar.

Dino je iskoristio priliku da zahvali županu i njegovim suradnicima. “Veselim se nastavku suradnje, a posebno koncertu kojega pripremamo 23. veljače 2024. u Festivalskoj dvorani u Krapini. Uz mene, na koncertu će biti još gostiju koji su povezani sa Superstarom i možemo garantirati da će biti jako zabavno”, rekao je Dino Miklaužić.

Uz župana, prijmu su prisustvovali pročelnik Upravnog odjela za poslove župana i Županijske skupštine Karlo Frljužec, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu Mirjana Smičić Slovenec i voditeljica ureda Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije Sanja Škrinjar, dok su s Dinom u pratnji bile majka Jelena i šestogodišnja sestrica Lora.


Fotogalerija