Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 11. ožujka 2010.

Dana 26., 27. i 28. ožujka 2010. godine, na prostoru jezera Bundek u Zagrebu održat će se 9. sajamska priredba PROIZVODI HRVATSKOG SELA. Posjetimo, to je je  specijalna sajamska priredba na kojoj se izlažu, promoviraju i prodaju prozvodi hrvatskog sela: hrana i piće, proizvodi kućne radosti i tradicijskih obrta. Svrha ove priredbe je povećanje konkurentnosti proizvoda hrvatskog sela i povećanje osjetljivosti društva za probleme hrvatskog sela.
Gospodarski cilj priredbe je promocija hrvatskog sela, dogovaranje i ugovaranje poslova te prodaja tijekom sajamske priredbe. U cilju povećanja  konkurentnosti i promocije proizvoda Hrvatskog zagorja, Krapinsko-zagorska županija bit će županija-pokrovitelj ove priredbe, te će samim tim osigurati izložbeno-prodajni prostor i sve ostale tehničke preduvjete za prezentaciju i prodaju proizvoda za sve izlagače s područja Krapinsko-zagorske županije.
Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, udruge, zadruge, i tradicijski obrti  da svoje prijave dostave u Upravi odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Mgistratska 1, Krapina na telefon: 049/329-084, fax:049/329-083 ili  E-mail adresu: luka.culjak@kr-zag-zupanija.hr, najkasnije do 19. ožujka 2010. godine.