Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 21. veljače 2011.

Po prvi put organizira se izložba bučinog ulja koja obuhvaća Varaždinsku, Međimursku i Krapinsko-zagorsku županiju. U sklopu izložbe planira se održati i ocjenjivanje bučinog ulja.

Ovakvom manifestacijom želi se doprinjeti popularizaciji i prezentaiji bučinog ulja na području naše županije. Svrha ocjenjivanja je sustavno i trajno podizanje svijesti kako proizvođača, tako i potrošača o važnosti zdrave prehrane te regionalne prepoznatljivosti.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane proizvođače s područja Krapinsko-zagorske županije da se uključe u ovaj projekt kojim će se između ostalog, utjecati i na povečanje konkurentnosti među proizvođačima bućinog ulja.

Ocjenjivanje će se održati u ožujku 2011. godine na području Varaždinske županije. Molimo zainteresirane proizvođače da se prijave na ocjenjivanje bučinog ulja do 28.02.2011.godine putem prijavnog obrasca koji se nalazi u prilogu te ga dostave faxom na 329-203, osobno ili poštom na Upravni odjel za poljoprivredu, Magistratska 1, 49000 Krapina.