Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 8. rujna 2009.

Ove je godine u Zagorju u prve razrede krenulo 1250 učenika, a povodom početka školske godine župan se htio osobno uvjeriti kako funkcionira prijevoz, te je jučer rano ujutro učenicima pravio društvo na autobusnoj stanici u Štrucljevu dok su čekali autobus koji ih je odveo u školu.
– Obilaskom osnovnoškolaca želio sam se uvjeriti u funkcionalnost, kvalitetu i sigurnost prijevoza te mogu reći da sam zadovoljan – dodao je župan. Zadovoljni prijevozom mogu biti i roditelji svih učenika u županiji zbog subvencija koje će i te kako dobro doći u ova krizna vremena, ali i učenika koji iz Štrucljeva putuju u školu jer su njihova djeca sada sigurnija nego što su bila krajem prošle školske godine. Uspješno školovanje i mnogo petica jučer je učenicima OŠ Svetog Križa Začretja, ali i svima učenicima u županiji poželio župan Siniša Hajdaš Dončić.
– Svim učenicima, učiteljima i zaposlenicima srednjih i osnovnih škola želim uspješan i dobar početak školske godine – rekao je i dodao kako posebno uspješan početak školovanja želi prvašićima koji su jučer krenuli prvi put u školu.