Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 23. rujna 2014.

Održavanje radionice omogućeno je u sklopu provedbe projekta „Upoznajmo i uživajmo“ financiranog iz EU fondova.

Radionicu je održala gđa. Vesna Čuček, univ.dipl.inž.agr. univ.dipl.oec., voditeljica savjetodavne službe na Zavodu za poljoprivredu i šumarstvo Celje, a prisustvovali su predstavnici poduzetnika i gospodarstvenika te privatne osobe zainteresirane za bavljenje agroturizmom.

 

Cilj radionice je prezentacija vještina učinkovitog komuniciranja telefonom i komuniciranja putem e-pošte te upoznavanje trendova i očekivanja potrošača.

 

Podsjećamo, projekt „Turizam na ruralnom području s rukom u ruci s prirodnom i kulturnom baštinom – Upoznajmo i uživajmo“ provodi se u okviru Operativnog programa prekogranične suradnje IPA Slovenija-Hrvatska 2007-2013 te je djelomično financiran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj. Vodeći partner projekta Upoznajmo i uživajmo je Kmetijskogozdarska zbornica Slovenije Kmetijskogozdarski zavod Celje, a partneri na projektu su Združenje turističknihkmetij Slovenije, Krapinsko-zagorska županija, Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije i Zagorska razvojna agencija d.o.o. Projekt prekogranične suradnje provodi se od siječnja 2014. do ožujka 2015. godine s ciljem povezivanja i osposobljavanja ponuđača na ruralnom području Savinjske regije i Krapinsko-zagorske županije i razvoja kvalitetnih i privlačnih prekograničnih programa koji će se temeljiti na prirodnoj i kulturnoj baštini – regionalnoj gastronomiji te pozicioniranje prekograničnog područja kao odlične destinacije za ruralni turizam, što će pridonijeti većem turističkom rastu te konkurentnosti ponuđača na ruralnom području s obje strane granice.

 


Fotogalerija