Zagorje
Bajka na dlanu

Ranogajec novi predsjednik Hrvatske obrtničke komore

Datum objave: 25. siječnja 2011.

Dragutin Ranogajec preuzima kormilo Hrvatske obrtničke komore od dosadašnje predsjednika Mate Topića. Uvjerljivom pobjedom s 42 glasa od 74 važeća Ranogajec je dobio povjerenje za četverogodišnji mandat na čelu komore koja okuplja hrvatske obrtnike. Svojim dosadašnjim radom na čelu Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Ranogajec je pokazao znanje i inicijativu u pronalasku rješenja za goruće probleme obrtništva i zasigurno svojim rezultatima dokazao i drugima u Hrvatskoj da je upravo on osoba koja će se vlastitom energijom i znanjem najbolje zalagati za interese obrtnika.

Župan krapinsko-zagorski, mr.sc. Siniša Hajdaš Dončić, u čestitci novom predsjedniku Hrvatske obrtničke komore istaknuo je:

“U ime svih stanovnika Krapinsko-zagorske županije primite najiskrenije čestitke. U dubokoj vjeri oporavka važnog resora gospodarstva, obrtništva, koji ćete časno predstavljati i zastupati u narednom mandatu, baš kao što ste to činili na čelu Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, i osobno Vam čestitam.”