Zagorje
Bajka na dlanu

Šahovski turnir i tradicionalno druženje branitelja u Oroslavju

Datum objave: 12. kolovoza 2018.

Župan Željko Kolar je na samom početku pozdravio sve okupljene kod Društvenog doma u Oroslavju te istaknuo važnost zajedničkog okupljanja i druženja hrvatskih branitelja. „Braniteljske udruge su uvijek te koje popunjavaju rupe u sustavu – kad sustav zakaže uskaču branitelji i kroz svoje projekte i aktivnosti ipsravljaju te aktivnosti“ – rekao je župan Kolar te na izvrsnom nastupu na državnom prvenstvu u Vinkovcima čestitao mladim članovima Šahovskog kluba Oroslavje.

Sve okupljene pozdravio je i zamjenik gradonaelnika Oroslavja Augustin Flegar, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Krapinsko-zagorske županije Darko Mirt te ispred Šahovskog kluba Oroslavje Mladen Babić. Šahovski klub Oroslavje je ovom prilikom dodijelio posebno priznanje Oliveru Kukasu – juniorskom prvaku Hrvatske u šahu.

Na šahovskom turniru sudjelovalo je pedesetak natjecatelja, a na na druženju branitelja su uz udruge branitelja s područja Krapinsko-zagorske županije bili i predstavnici Udruge branitelja liječenih od PTSP-a Grada Zagreba te braniteljska udruga Hrvatski vitezovi iz Rugvice.


Fotogalerija