Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 19. lipnja 2009.

Skupština europskih regija (AER) poziva mlade u dobi od 18 do 30 godina na sudjeluju na foto-natječaju kroz koji će izraziti svoje stavove o Europi na nekonvencionalan način, prikazujući pritom svoju kreativnost. Radovi nagrađenih autora bit će prikazani na međunarodnoj izložbi u Bruxellesu od 17. rujna do 15. listopada, a rok za prijavu radova produžen je do 15.kolovoza.
Natječaj sadržajno ima tri kategorije – prva je „Europa u pokretu: migracija, integracija, stereotipi“, druga nosi naziv „Europski identitet? Vrijednosti, raznolikost i kulturni dijalog“, a treća „Europa sutra: održivi razvoj, ekologija, okoliš“. Prijava se obavlja popunjavanjem obrasca koji se nalazi na www.aer.eu/photo_competition.html koji se dostavlja na adresu j.hejman@aer.eu . Broj prijavljenih fotografija ograničen je na 3, a dostavljaju se putem Picasaweba (http://picasaweb.google.com , login:snapshot.aer, password: aerphoto2009), odnosno CD se može poslati na adresu: Assembly of European Regions, 6 Rue Oberlin, 67000 Strasbourg, France.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti i u Krapinsko-zagorsku županiju, Europske integracije, Magistratska 1, Krapina, telefon 329-221.