Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 18. srpnja 2018.

Zamjenica župana Jasna Petek čestitala je okupljenim učenicima Srednje škole Krapina na završetku srednjoškolskog obrazovanja te maturanticama koje su sva četiri razreda završile s prosjekom ocjena 5,0 Dariji Komić i Jeleni Sajko uručila poklon paket Krapinsko-zagorske županije zajedno s novčanom nagradom od 1.000 kuna. Isti je uspjeh postigao Mihal Leljak, koji zbog upisa željenog fakuteta nije mogao prisustvovati svečanosti te će nagradu dobiti naknadno.

Zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek istaknula je kako Krapinsk-zagorska županija, kao osnivač srednjih škola, izuzetno veliku brigu posvećuje darovitoj i talenriranoj djeci. “Kroz različite projekte potičemo rad s darovitim učenicima, a od ove godine odajemo još jedno dodatno priznanje maturanticama i maturantima koji su sve razrede svog srednjoškolskog obrazovanja završili s prosjekom ocjena 5,0” – rekla je zamjenica župana Jasna Petek te podsjetila kako je Županija u protekla tri tjedna dodatno nagradila ukupno 15 superodlikaša iz svih srednjih škola s područja Krapinsko-zagorske županije.

Srednju školu Krapina je ove godine završilo 180 učenika. Njih je na oproštaju pozdravio i ravnatelj Ivica Rozijan, koji je istaknuo da je ispunjen radošću i veseljem. “U ove mlade ljude utakli smo temeljne ljudske vrijednosti i sigurnismo da će oni biti stup nositelja razvoja Republike Hrvatske” – rekao je ravnatelj Rozijan.

 

 


Fotogalerija