Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 17. prosinca 2009.

U Srednjoj školi Krapina jučer je održan, na inicijativu Vijeća učenika škole, susret sa županom Sinišom Hajdašem Dončićem  i njegovim zamjenicima Sonjom Borovčak i Anđelkom Ferekom-Jambrekom. Župan je poziv za susretom primio s posebnom pažnjom, jer, kako je istaknuo, riječ je o školi s izvrsnim rezultatima na području europskih integracija. Posljednji uspjeh škole nedavna je pobjeda na regionalnom natjecanju AER-a “Do you speak European” te će predstavljati Krapinsko-zagorsku županiju na državnom natjecanju koje se održava u ožujku u Sisku.
 Ravnatelj škole Ivica Rozijan posebno je zahvalio županu na punoj podršci koju je škola dobivala do sada i izrazio uvjerenje da će se takva suradnja i nastaviti. Nakon što su učenici upoznali županijsko vodstvo s nizom projekata u kojima sudjeluju na europskoj razini, župan je kazao kako će  Zagorska razvojna agencija pripremiti  edukacije srednjoškolaca o izradi projektne dokumentacije potrebne za dobivanje tzv.  “europskog novca”.
„Kao i do sada, županijska vrata uvijek će biti otvorena za nove ideje i inovacije i učenici će imati moju punu podršku.“ – istaknuo je župan.
(gg)