Zagorje
Bajka na dlanu

Svečano otvorena manifestacija Branje grojzdja

Datum objave: 29. rujna 2014.

Otvorenju i prigodnom programu manifestacije, nazočili su i brojni uzvanici – ministar turizma Darko Lorencin, zastupnica Hrvatskog sabora Dunja Špoljar, zamjenica ministra poljoprivrede Snježana Španjol, saborski zastupnik i zamjenik predsjednika Gradskog vijeća grada Zagreba Davor Bernardić, predsjednik Gradskog vijeća grada Iloka Željko Sladetić, gradonačelnici i načelnici općina s područja Krapinsko – zagorske županije te mnogi drugi.

Uz prigodni govor, manifestaciju je otvorio ministar Darko Lorencin, a prisutnima su se obratili i župan KZŽ Željko Kolar, te gradonačelnik Grada Pregrade Marko Vešligaj.

Ovogodišnja manifestacija traje 10 dana, a organizacija Branja grojzdja doživjela je kvalitativne promjene, koje se odnose na novi vizualni identitet, i dodavanje modernih edukativnih sadržaja kroz održavanje Poslovnog uzleta te Sajma vinogradarstva i vinarstva.

Dodavanjem modernih edukativnih sadržaja, a istovremeno poštujući i njegujući naslijeđe i tradiciju prethodnika, Branje grojzdja je podignuto na jednu novu razinu, koja bi trebala postati organizacijski standard za iduće godine.

 


Fotogalerija