Zagorje
Bajka na dlanu

Svečano polaganje vijenaca u spomen na smrtno stradale hrvatske branitelje

Datum objave: 1. studenoga 2014.

Kod Centralnog križa na Gradskom groblju u Krapini ispred Krapinsko-zagorske županije vijenac su položili i zapalili svijeće župan Željko Kolar, zamjenica župana Jasna Petek, potpredsjednik Županijske skupštine Žarko Tušek i umirovljeni pukovnik Hrvatske vojske i županov savjetnik za branitelje Žarko Miholić.

 

U ime Ministarstva branitelja u spomen na sve smrtno stradale hrvatske branitelje i civilne žrtve iz Domovinskog rata vijenac su položili predstavnici Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji gospođa Đurđa Barić Dakić i gospođa Jadranka Cesarec zajedno sa predstavnicima Udruga proizašlih iz Domovinskog rata.

 

U spomen na sve poginule hrvatske branitelje vijenac su položili i zapalili svijeće voditelj Područnog ureda za poslove obrane Krapina gospodin Darko Kucelj i predstavnik Oružanih snaga Republike Hrvatske gospodin Željko Bosorić, a ispred Ministarstva unutarnjih poslova načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske gospodin Jakob Bukvić i zamjenik načelnika Željko Sugnetić.

 

Ispred Grada Krapine vijenac su položili gradonačelnik Grada Krapine Zoran Gregurović sa zamjenicima g. Brankom Varjačićem te g. Dragom Kozinom.

dne kuće dr.ra

Delegacija Krapinsko zagorske županije istog je dana položila vijence i kod rodne kuće dr.Franje Tuđmana u Velikom Trgovišću te kod spomenika Josipu Brozu Titu u Kumrovcu.

 

 


Fotogalerija