Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 5. listopada 2018.

„Drage učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori, želimo vam zahvaliti na najodgovornijoj profesionalnoj zadaći koju jedan pojedinac u društvu može imati – a to je pomoći mladim naraštajima da razviju nova znanja, šire vidike te se međusobno podržavaju i potiču.

 

Osim što učenicama i učenicima pružate obrazovanje temeljeno na visokim standardima, škole činite mjestima u kojima se djeca osjećaju dobrodošlima, ohrabrenima, sretnima i u kojima se prema svakom djetetu odnosi s dostojanstvom omogućujući mu tako da ispuni sav svoj potencijal.

 

Imajući sve navedeno na umu, nameće se jasan zaključak da je vaš poziv iznimno častan, ali nije nimalo lak – jer oblikovati mlade umove predstavlja odgovornost, koja traži puno osobnog odricanja i žrtve te svakodnevno dozu veliku kreativnosti, strpljivosti i ustrajnosti. Hvala vam zbog toga. Hvala vam na vašem trudu i što ne odustajete u podržavanju naših mladih, ali i cijelog obrazovnog sustava, jer upravo ste vi oni koji najizravnije doprinosite razvoju i boljitku društva u cijelosti!“