Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 4. listopada 2015.

Zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek je kod otvorenja u ime Krapinsko-zagorske županije pozdravio natjecatelje iz cijele Hrvatske te zahvalio Jasminu Krizmaniću, načelniku Gornje Stubice i Darku Bosaku, predsjedniku TAEKWON-do kluba Puntar što su omogućili da se ovakav događaj organizira na području naše županije.Neka najbolji pobijedi” kazao je zamjenik Ferek-Jambrek i otvorio natjecanje.

Natjecateljima je dobrodošlicu zaželio i načelnik Jasmin Krizmanić koji je sve prisutne pozvao da nakon natjecanja bolje upoznaju Gornju Stubicu i cijeli stubički kraj. Prisutnima su se obratili i predsjednik Hrvatske udruge ITF TAEKWON-do klubova Slavko Jereb te Darko Bosak, predsjednik TAEKWON-do klub Puntar iz Gornje Stubice.

U Gornjoj Stubici je na državnom prvenstvu u neolimpijskom teakwondou nastupilo 90 sudionika iz 12 klubova iz cijele Hrvatske. Ovim natjecanjem obilježena je i 35. godišnjica kluba Puntar koji danas broji dvadesetak članova i u kojem se, prema riječima predsjednika Bosaka djecu uči  tome da se uspjeh može polučiti samo mukotrpnim treningom, odricanjem, zalaganjem i upornošću.

 


Fotogalerija