Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 22. travnja 2015.

Raspravljalo se o aktivnostima koje je Savjet proveo od posljednje sjednice i planovima za daljnji rad. Predsjednic Radanović predstavila je rezultate istraživanja uključenosti organizacija civilnog društva u radna tijela jedinica lokalne samouprave. Pohvalila je trud koji puno jedinica lokalne samouprave ulaže kako bi uključili  organizacije civilnog društva i njihove predstavnike u svoja radna tijela, ali i istaknula da trinaest općina i tri grada to još uvijek nisu uspjeli napraviti.

Jedan od ciljeva Savjeta za razvoj civilnog društva je izrada Strategije za razvoj civilnog društva Krapinsko-zagorske županije. Kako bi Savjet raspolagao čim relevantnijim podacima,  na prošloj je sjednici odlučeno da se izradi upitnik namijenjen organizacijama civilnog društva. Na ovoj je sjednici predstavljena radna verzija upitnika koji će u sljedećih nekoliko mjeseci  ispunjavati, prvenstveno elektronskim putem.

Djelatnici Županije su članice i članove Savjete upoznali s podacima o projektima udruga, provedenim u prošloj godini koji su sufinancirani od strane Krapinsko-zagorske županije.