Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 18. rujna 2017.

Skok u jesen je nastao iz discipline skok u dalj te se s godinama proširio i na bacanje kugle, košarkaški i nogometni turnir, trčanje na stazi 5 km. Ove je godine prvi puta održana i  trail utrka u dužini od 25 i 13 kilometaram koja je koja je u Bedekovčinu privukla velik broj trkača iz cijele Hrvatske. Trail trkače je prije starta utrke u subotu, 16. rujna, pozdravila zamjenica župana Jasna Petek te im poželjela dobrodošlicu u Krapinsko-zagorsku županiju. „Čestitam Bedkovčanskoj udruzi mladih ne samo na organizaciji Skoka u jesen i trail utrke, već i na svemu što cijele godine rade za mlade Bedekovčine i čitave Krapinsko-zagorske županije“ rekla je zamjenica župana za društvene djelatnosti te poručila kako Županija podržava rad udruga mladih te će to dakako raditi i u narednom razdoblju.

Okupljene je pozdravio i načelnik Darko Ban koji je istaknuo kako Općina Bedekovčina izdvaja više od 30% proračuna za djecu i mlade, predsjednik Bedekovčanske udruge mladih Jura Koprek te  hrvatska reprezentativka u trail utrkama Jelena Brezak.

U sklopu Skoka u jesen održana su i poučna predavanja, kreativne radionice i tribine za mlade, igre za djecu u prijepodnevnim satima, koncert limene glazbe te večer poezij. Manifestaciju je organizala Bedekovčanska udruga mladih u suradnji s Općinom Bedekovčina i Zagorskom ligom protiv raka.


Fotogalerija