Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 7. lipnja 2018.

U projektu Težimo izvrsnosti je proteklih šest mjeseci bilo aktivno uključeno 55 učenika i 10 djelatnika Osnovne škole Bedekovčina. Održano je 6 radionica i odrađeno je više od 130 projektih sati. Zamjenica župana Jasna Petek pozdravila je sve koji su bili uključeni u provedbu projekte i okupljene goste: “Ponosna sam što imamo ovakvu školu. Ponosna sam što ljudi koji rade u našim školam vole svoj posao, razmišljaju izvan okvira i djecu uče da budu marljiva, kreativna, radišna i odgovorna” – rekla je zamjenica župana Jasna Petek te posebno zahvalila i Općini Bedekovčina koja je osigurala financijska sredstva za provedbu projekta Težimo izvrsnosti. U ime Općine Bedkovčina završetku projekta prisustvovao je zamjenik načelnika Janko Buzjak, koji je također pozdravio okupljene te primio zahvalnicu koju mu je uručio ravnatelj OŠ Bedekovčina Ivan Paradi.

Na završnici projekta su uručena priznanja učiteljima i učenicima, nakon čega su prezentirane i zanimljive aktivnosti, pokusi i mozgalice, osmišljene u sklopu provedbe projekta Težimo izvrsnosti. 

U proteklih šest mjesec održane su radionice iz uglavnom STEM grupe predmeta u kojima su intenzivno primjenjivani nastavni oblici i strategije te sredstva i poamgala, koja se inače ne koriste u velikoj mjeri u redovitoj nastavi. Uz radionice koje su održane u školi, organiziran je i posjet Večeri znanosti u Pregradi, a bilo je osigurano i sudjelovanje na Znanstvenom pikniku u Zagrebu.

 

 


Fotogalerija