Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 11. studenoga 2021.

Sukladno Zaključku Stožera civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije cijepljenje će biti organizirano u 38 ordinacija obiteljske medicine u 28 općina i gradova te u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije na Zivtovom trgu u Zaboku. Svi zainteresirani će se moći cijepiti u ordinacijama obiteljske medicine od 7 do 14 sati, kao i u prostorijama Zavoda u Zaboku od 8 do 14 sati.

Naglašavamo da će cijepljenje biti omogućeno svima zainteresiranima i to bez posebne najave, bez obzira na to hoće li za cijepljenje biti zadužen njihov liječnik obiteljske medicine ili neki drugi liječnik. Bit će omogućeno cijepljenje 1. dozom, 2. dozom, kao i svima koji imaju uvjete za 3. dozu.                    

(Uvjeti za 3. dozu: https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2021/11/Privremene-preporuke-za-cijepljenje-protiv-bolesti-COVID-19-dopunjene-i-objedinjene.pdf)

Cijepljenje ove subote neće biti organizirano na području četiri od 32 jedinice lokalne samouprave: Općine Budinščina, Općine Đurmanec, Općine Mače i Općine Kraljevec na Sutli. Stanovnike ovih općina pozivamo da se na cijepljenje odazovu na području bilo koje druge jedinice lokalne samouprave.

 

Popis ordinacija obiteljske medicine u kojima će biti održana akcija cijepljenja možete pronaći u prilogu ove vijesti.