Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 28. lipnja 2018.

Ovogodišnji dobitnici Oskara znanja s područja Krapinsko-zagorske županije su Lucija Belošević iz OŠ Đurmanec (osvojila 1. mjesto na državnom natjecanju mladih tehničara, mentorica Đurđa Zubić) i Domagoj Habazin iz SŠ Zlatar (osvojio 1. mjesto na državnom natjecanju iz engleskog jezika, mentorica Jasna Buljan). Dodjela Oskara znanja organizirana je u u suradnji Agencije za odgoj i obrazovanje, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Hrvatske zajednice županija, a učenicima su ih uručili predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, predsjednik Hrvatske zajednice županija Goran Pauk i ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje Jadranka Žarković-Pečenković.

 

U petak, 29. lipnja, bit će održana i dodjela Oskara na području glazbe i plesa. Tada će svoja priznanja dobiti šestero učenika s područja Krapinsko-zagorske županije za uspjehe u svojim kategorijama:

Ivan Gregurić, Kristina Tuškan, Vid Jadek, Matija Tuškan i Leon Ivančić (kvintet Osnovne glazbene škole pri OŠ Ksavera Šandora Gjalskog Zabok) te njihov mentor Marko Bobičanec,

Hrvoje Grah iz ŠUDIGO-a Zabok (rog, 4. kategorija) i njegov mentor Hrvoje Pintarić.

Kristina Tuškan iz Osnovne glazbene škole pri OŠ Ksavera Šandora Gjalskog Zabok (truba, 2. kategorija) i njezin mentor Marko Bobičanec.

Leon Ivančić iz Osnovne glazbene škole pri OŠ Ksavera Šandora Gjalskog Zabok (tuba, 1. kategorija) i njegov mentor Danijel Požgaj.

 

ČESTITAMO!!


Fotogalerija