Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 19. srpnja 2018.

U sklopu svečanosti otvorenja predana je donacija Zagrebačke banke Srednjoj školi Zlatar u iznosu od 10.000 kuna. Donaciju je predala članica Uprave banke Dijana Hrastović ravnateljici škole Zdenki Rogina.  Zamjenica župana Jasna Petek čestitala je na otvorenju preuređene poslovnice Zagrebačke banke u Zlataru te tom prilikom u ime Krapinsko-zagorske županije, kao osnivača Srednje škole Zlatar, zahvalila na predanoj donaciji. „Veliko hvala na ovoj, kao i svakoj donaciji koju uputite bilo kojoj instituciji ili udruzi na području naše županije. Banke su svim jedinicama lokalne i područne samouprave važni partneri. Bez dobrih i suradničkih odnosa ne bi bilo moguće realizirati praktički niti jedan naš projekt“ – rekla je zamjenica župana Jasna Petek.

Okupljene je pozdravila i gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan Pentek, koja je istaknula izvrsnu suradnju sa Zagrebačkom bankom te zahvalila na pomoći zlatarskim udrugama i gradskim manifestacijama

Zagrebačka je banka u Zlataru prisutna još od 1990. godine. Direktorica Poslovnice Zlatar Marijana Gorupec i direktorica područja Jelka Ćorić Ćeliković istaknule su kako su se ovim preuređenjem željeli dodatno približiti klijentima i cijeloj poslovnici dati vedriji ton. Posebna pogodnost je i besplatan wifi, a poslovnica je prilagođena i građanima s poteškoćama u kretanju i problemima s vidom – ulaz je prilagođen osobama s invalidskim kolicima, a postavljena je i taktilna podna traka za slijepe i slabovidne.

Na svečanosti otvorenja nastupio je zbor Srednje škole Zlatar te učenica Barbara Milički.

 


Fotogalerija