Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 20. ožujka 2020.

Kuharima, konobarima i slastičarima u Hrvatskoj se pružaju izvrsne prilike za zapošljavanje pa stoga posao mogu pronaći u svakom trenutku, što im ujedno pruža potpunu slobodu u usmjeravanju karijere u željenom pravcu.

 

Školovanjem za jedno od pet najtraženijih zanimanja u Hrvatskoj sebi možeš osigurati uspješnu i stabilnu poslovnu budućnost, no to nije sve. Ako odlučiš postati konobar, kuhar ili slastičar, tijekom školovanja imaš priliku primati stipendiju.

 

Navedena zanimanja možeš upisati u Srednjoj školi Zabok i Srednjoj Školi Pregrada. Koju god da odabereš, možeš biti siguran da ćeš dobiti vrhunska znanja, kroz suvremen i praktičan način rada. Naše škole po kvaliteti su poznate u cijeloj Hrvatskoj, a o tome koliko su uspješne svjedoče izvrsni rezultati koje naši učenici postižu na brojnim državnim i regionalnim natjecanjima. Ujedno sudjelujemo na svim strukovnim manifestacijama te imamo čvrstu suradnju s uglednim institucijama i tvrtkama u kojima ćeš jednog dana i ti možda raditi.

 

Naši bivši učenici danas su izvrstan primjer uspješnosti u svojim strukovnim zanimanjima, a budući da su znanje i čvrste temelje za profesionalnu budućnost stekli upravo u našim školama, u njih se često rado vraćaju, dijeleći svoja znanja i iskustvo s novim generacijama.

 

Sve dodatne informacije koje ti mogu pomoći pri donošenju odluke koja će značajno utjecati na tvoju budućnost, možeš potražiti na našim web stranicama  https://sspregrada.hr/ i http://ss-zabok.skole.hr/, a ako i nakon toga budeš imao bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktiraj, kako bismo ti pomogli da za sebe odabereš najbolje.

 

 

Sadržaj članka isključiva je odgovornost Zagorske razvojne agencije.

Zagorska razvojna agencija, Frana Galovića 1B, 49000 Krapina, 049/373161, www.zara.hr 

Više informacija o EU fondovima na internetskoj stranici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr 


Video