Zagorje
Bajka na dlanu

Večer Udruženja obrtnika Stubica: „Brzi, okretni i prilagodljivi“

Datum objave: 27. ožujka 2023.

Udruženje obrtnika Stubica pokriva 218 kvadratnih kilometara s oko 30 tisuća stanovnika te je teritorijalno najveće u Krapinsko-zagorskoj županiji. Udruženje ima 688 članova i dva dobrovoljna člana te je najbrojnije udruženje u županiji.

Brojne okupljene obrtnike i njihove goste je u velikoj dvorani Hotela Matija Gubec pozdravio i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar. „Otkad sam župan, uvjeti za poslovanje obrtnika nikada nisu bili idealni, no nikada s njihove strane nisam čuo da nema rješenja za neke situacije. Brzi, okretni, prilagodljivi da bi opstali. Čestitam svima na priznanjima za dugovječnost“ – poručio je župan Kolar te naglasio kako će Županija a nastaviti surađivati s obrtnicima i najavio kandidaturu Krapinsko-zagorske županije za domaćina Hrvatskog kongresa ugostitelja.

Okupljene su pozdravili i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil, predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Nenad Kučiš, načelnik Općine Stubičke Toplice Josip Beljak i predsjednica Udruženja obrtnika gradova Donja Stubica i Oroslavje te općina Marija Bistrica, Gornja Stubica i Stubičke Toplice. Zvjezdana Dekan.

Na svečanosti su uručena priznanja Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije i Udruženja obrtnika za 10, 15, 20, 25, 30, 35 i više godina uspješnog vođenja obrta za 2019., 2020., 2021. i 2022. godini te je UO Stubica potpisali i Povelju prijateljstva i suradnje sa Območno-obrtni podjetniškom zbornicom Koper.


Fotogalerija