Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 17. lipnja 2022.

Na priredbi organiziranoj u sklopu obilježavanja 180 godina školstva u Belcu bio je i župan Željko Kolar, koji je na samom početku ravnateljici Osnovne škole Belec uručio posebnu zahvalnicu, koju je Školi dodijelio uz ovu veliku obljetnicu. “Često govorimo da su djeca naša budućnost, da na mladima svijet ostaje, a uvijek je bolje kad se s riječi prijeđe na djela. Mi unutar Krapinsko-zagorske županije pokušavamo raditi upravo to i u posljednjih 6,7 godina nikada nije bilo toliko ulaganja u obrazovanje, a nikada nije dosta ulaganja u obrazovanje. Najbolje uložen novac je u onaj uložen u obrazovanje” – naglasio je župan Kolar te zahvalio svima koji su u proteklih 180 godina doprinijeli školstvu u Belcu, a time i školstvu u Krapinsko-zagorskoj županiji i razvoju čitave zajednice.

Okupljene su pozdravile i gradonačelnica Grada Zlatara Jasenka Auguštan Pentek i ravnateljica OŠ Belec Nikolina Puklin.

“Čestitke na velikoj jubileju ravnateljici, svim djelatnicima škole, učenicima na kojima ovo mjesto ostaje i s kojima diše. S vama diše i Belec i Grad Zlatar. Drago mi je da Grad Zlatar, bez obzira što nije osnivač svojih škola, odvaja sredstva koliko je u mogućnosti kako bismo školu dodatno opremili” – kazala je gradonačelnica Auguštan Pentek.

“Želim da ova naša škola bude i dalje mjesto okupljanja, druženja, čuvanja tradicije i mjesto stvaranja čvrstih temelja u obrazovanju” – poručila je ravnateljica Puklin.


Fotogalerija