Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 27. kolovoza 2018.

Zamjenica župana Jasna Petek je na početku skupa istaknula kako Krapinsko-zagorska županija kao osnivač osnovnih i srednjih škola živi sa svojim školama te kroz različite projekte pruža podršku djeci s teškoćama u razvoju, darovitoj djeci i djeci koje su trenutno u lošem socijalnom položaju. „Sve to, kao i brojne infrastrukturne investicije, ne bi imalo nikakvog smisla da nemamo učiteljice i učitelje koji su entuzijastični, vole svoj posao i kojima je prije svega stalo. Kako znam da u našim školama imamo uprave takve učiteljice i učitelje, ja sam izuzetno sretna i ponosna.“ – istaknula je zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek.

Okupljenima su se obratili i ravnateljica Muzeja Hrvatskog zagorja Nadica Jagarčec, ravnateljica OŠ Đure Prejca Desinić Anica Karažija, te savjetnica iz Agencije za odgoj i obrazovanje Šimica Mihaljević.

Na skupu su održane likovne radionice za učitelje te su predstavljene projektne aktivnosti i radionice u Muzejima Hrvatskog zagorja, projekt Zagorska ruža i projekt Vukovar.

 


Fotogalerija